OM OSS


Vi på BadmintonPro.se har en grundidé om att det är aldrig försent att lära sig nya saker, mönster och rutiner, oavsett ålder eller nivå. Träning är till för alla!

Att vilja, våga kliva utanför sin komfort zon är modigt!

Vill man förbättra sin backhand, sin smash,  sitt fotarbete eller kanske bättra på sin spänst eller fysik i största allmänhet, så är badmintonträning med PT något för just dig. Oavsett vad ens mål är inom träning och badminton så kan vi hjälpa till.

BadmintonPro.se startade 2011 sedan det visat sig att efterfrågan på privatlektioner individuellt och i grupp varit så pass stor. Vi kunde helt enkelt inte låta alla dessa kunskapstörstande badmintonsjälar bli ohörda.

Idag jobbar vi heltid med badminton och fysträning. Att få möjlighet att bidra till människors badmintonutveckling, hälsa och välmående är det som driver oss!

Vi är noggranna med att få en helhet i den träning som varje individ lägger ner, den pedagogiska inlärning lägger vi stor vikt vid. För oss är det viktigt att individen inte endast förstår det tekniska utförandet av ett slag eller fotarbete, utan också varför vi slår på ett visst sätt eller t.ex. använder oss av ett visst rörelseschema på banan, oavsett vilken nivå individen befinner sig på.

Vi jobbar med individuell träning för såväl nybörjare och motionärer som elit och landslagsspelare. Vi är idag aktiva i hela Stockholmsområdet. Vi jobbar även mot klubbverksamhet (breddklubbar till elitklubbarna), samt företag som vill hitta en bra motionsform för sina anställda. Här specialsyr vi lösningar för varje ensklit företag  och klubb.

Väl mött

/Fredrik du Hane

 BadmintonPro.se